Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Havana Bungalows

Leptokaria apartmani: Havana Bungalows


Gostima se sviđa zbog:

- Vila ima peškire
- Vila je na plaži!
- Klima bez doplate
- Mirna lokacija
- Vila ima privatan parking
- Preporuka za porodice

REZERVIŠITE ODMAH!

Novi objekat u našoj ponudi Leptokaria apartmani je Havana Bungalows. Ovaj objekat kao i istoimeni beach bar se nalaze u mirnom delu letovališta. Od, kako mnogi kažu, najlepšeg dela plaže u Leptokariji ga deli samo ulica, dok je centar letovališta udaljen 150m.

Objekat poseduje letnju kuhinju i roštilj koji se nalazi u zadnjem delu kompleksa gde svi gosti mogu pripremati jela, tako da u samim mezonetama nije dozvoljeno kuvanje i unošenje sopstvenog posuđa, već samo priprema doručka i lakših obroka. Gostima vile je obezbeđen privatni parking. Takođe, ljubazni domaćini vile govore srpski jezik. Gostima su na raspolaganju ležaljke i suncobrani na plaži uz obaveznu konzumaciju pića i prostor za odlaganje prtljaga poslednjeg dana boravka.

Havana bungalows je novoizgrađeni objekat, koji u svom sastavu poseduje sedam mezoneta, koje se nalaze u prizemlju. Mezonete su okružene prelepom travnatom površinom na kojoj se nalaze ležaljke i suncobrani za uživanje i igralište za najmlađe.

U donjem novou mezonete se nalazi kauč na izvlačenje, pogodan za smeštaj dve odrasle osobe i fotelja u vidu pomoćnog ležaja, čajna kuhinja (bez tiganja), klima uređaj koji je uračunat u cenu najma, WiFi (slabog protoka) i TV. Na gornjem nivou, odnosno galeriji, se nalazi  francuski ležaj i izlaz na terasu sa pogledom na vrt. Sve mezonete su opremljene tosterom, ketlerom, fenom, peškirima i sefom koji je besplatan za korišćenje.

Promena peškira i posteljine je na 3 dana,  dok je čišćenje svakodnevno.

Upotreba klima uredjaja je bez doplate!

GPS koordinate ovog objekta su: 40.06663600, 22.56725000.Havana Bungalows cene 2023

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE