Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Hotel Ifigenia

Leptokaria apartmani: Hotel Ifigenia


Gostima se sviđa zbog:

- Vila ima peškire
- Mirna lokacija
- Preporuka za porodice

REZERVIŠITE ODMAH!

Hotel Ifigenia je novi objekat u našoj ponudi Letokaria apartmaniIfigenia je hotelapartmanskog tipa, smešten na svega 50m udaljenosti od mora. U svom sastavu hotel Ifigeniaima dvokrevetna i trokrevetna studija, kao i trokrevetne apartmane, koji su izuzetno dobro i ukusno opremljeni. Gotovo sve smeštajne jedinice imaju pogled na baštu, što će dodatno pojačati utisak mira i relaksacije, i upotpuniti Vaš odmor.

Što se tiče hotelskog sadržaja, Ifigenia raspolaže sa recepcijom, lift, bar, restoran za doručak, kafeterija. Besplatna internet konekcija dostupna je na recepciji. Sobe se čiste na dnevnom nivou, dok se posteljina i peškiri menjaju na pet dana boravka. Upotreba klima uređaja je uključena u cenu najma studija/apartmana.

Sadržaj studija: Dva standardna ležaja, TV plazma, klima uređaj, peškiri, kupatilo (fen za sušenje kose), terasa. Mala čajna kuhinja (frižider, rešo sa dve ringle na struju, aspirator).

Sadržaj apartmana: Dva standardna ležaja u sobi za spavanje, u drugoj sobi jedna sofa za treću osobu (ili dvoje dece), TV plazma, klima uređaj, peškiri, kupatilo (fen za sušenje kose), terasa. Mala čajna kuhinja (frižider, rešo sa dve ringle na struju, aspirator)

Napomena: Sve smeštajne jedinice u hotelu sadrže čajnu kuhinju predviđenu za pripremu toplih napitaka, supe i hrane za bebe. Kuvanje u sobama, kao i konzumiranje cigareta nije dozvoljeno.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu.

GPS koordinate ovog objekta su: 40.06380700, 22.56695000.Hotel Ifigenia cene 2020

Za informacije i rezervacije pozovite
011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte pogledajte
OVDE

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu.

5 razloga zašto rezervisati smeštaj preko nas:

1. Transparentnost – bez skrivenih troškova

2. Bez troškova obrade rezervacije

3. Čuvate Vaše vreme – brzo, lako i jednostavno

4. Poštujemo Vaše vreme – odgovor dobijate u roku od 24–36h

5. Ukoliko nema mogućnosti za upit koji ste poslali, šaljemo Vam najbolju ponudu koja odgovara Vašim zahtevima


Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije i provera mogućnosti izbora slobodnog smeštaja u kapacitetima.
Obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i odlaska koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su fiksni termini boravka naznačeni u cenovniku.
Da bi uštedeli i svoje i naše vreme, naročito obratite pažnju da struktura i tip smeštaja koji birate, bude u skladu brojem osoba koje prijavljujete za smeštaj tj. sa pravilima za korišćenje smeštajnih jedinica.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12


Nemojte propustiti priliku da rezervišete smeštaj "Hotel Ifigenia" na vreme!

REZERVIŠITE "Hotel Ifigenia" ODMAH!

odgovor na upit u roku od 24h


Prijave i informacije
Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd
011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603