Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Ukoliko želite da se upoznate sa pravim grčkim duhom i njihovom kulturom leto u Leptokariji je idealna prilika za to. Ukoliko zađete po lokalima u mestu možete videti i naučiti različite tradicionalne grčke plesove, što ume da bude veoma zabavno, jer sami jer sami Grci u sve to unose posebnu pozitivnost i bliskost.

Kada je reč o restoranima, može se reći da Leptokarija obiluje sa fast food restoranima gde je naravno čuveni giros najtraženiji. Što se tiče cena, ona variraju, i kreći se od 2€ do 2,5€, a po ocenama turista giros je odličan i za svaku pohvalu. Naravno u skoro svim lokalima imaju akcije gde npr giros i pivo ili sok možete naručiti za 3€. U restoranima se nude još i tradicionalne musake, suvlaki (ražnjići), ćufe, paste, lazanje, lignje, riba...

Što se tice cena po restoranima one se krecu od 7€ za školjke ili lignje sa prologom. Cene sokova su oko 1,20€, pivo  na točenje 3€, kao i domaće vino koje je za svaku preporuku.

Po ocenama turista najbolji giros je kod vile Navarino, dok je najbolji restoran sa odličnom i povoljnom hranom kod vile Afroditi.

Pogledajte kompletnu ponudu apartmana za destinacju Leptokaria 2024!