Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Ukoliko želite da se upoznate sa pravim grčkim duhom i njihovom kulturom leto u Leptokariji je idealna prilika za to. Ukoliko zađete po lokalima u mestu možete videti i naučiti različite tradicionalne grčke plesove, što ume da bude veoma zabavno, jer sami jer sami Grci u sve to unose posebnu pozitivnost i bliskost.

Najbolji početak večernjeg izlaska je svkako setnja duž plaže pa onda samim ulicama u centru mesta. U parku koji se nalazi blizu centra Leptokarije smešten je dečji grad zabave; tu su klackalice, ljuljaške i gumeni grad.

Leptokaria ima sarenu ponudu noćnog života, a između ostalog u ponudi su i diskoteke, odlični restorani sa fantastičnom hranom, kazino, barovi... Nadomak plaže nalaze se dva bara "all day and night", gde se veoma često organizuju izvanredne žurke na koje dolaze i poznati grčki DJ-vi. Ljubiteljima noćnog provoda dopašće se klubovi „Diferent“ i „Paralija“, kao i diskoteka „San Lorenco“. Jedna od najatraktivnijih je diskoteka „Šark“ na tri nivoa, udaljena pet kilometara od Leptokarije ka Kateriniju. Taksi košta pet evra, isto toliko i ulaznica, uz koju se dobija piće, a provod je nezaboravan.

Pogledajte kompletnu ponudu apartmana za destinacju Leptokaria 2024!