Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Vila Antonio

Leptokaria apartmani: Vila Antonio


Gostima se sviđa zbog:

- Mirna lokacija

REZERVIŠITE ODMAH!

Vila Antonio je nova lux vila koja je prve goste primila 2016 godine. Nalazi se u mirnom delu Leptokarije udaljena od duge peščane plaže svega 200 m.

Vila Antonio u  suterenu poseduje zajedničku prostoriju sa mini kuhinjom, toaletom i tušem, pogodanu za usluge prilikom smene gostiju, poseduje besplatan wi-fi internet (aktivan od 01.06 – 30.09). Vila nema peškire i nema sopstveni parking, ali ima prostora za parkiranje na ulici i slobodnom placu nepsredno do vile.

Studio 1/2: sadrži sobu sa francuskim (širokim) ležajem ili dva standardna ležaja, u okviru sobe je kuhinja sa kuhinjskim elementima (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima (doplata), wi-fi internet, TV srpskim , kupatilo, prostrani balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Studio 1/3: sadrži sobu sa tri standardna ležaja, u okviru sobe je kuhinja sa kuhinjskim elementima (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima (doplata), wi-fi internet, TV, kupatilo, prostrani balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Studio 1/4: sadrži sobu sa dva francuska (široka) ležaja, u okviru sobe je kuhinja sa kuhinjskim elementima (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima (doplata), wi-fi internet, TV, kupatilo, prostrani balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Klima se doplaćuje – 5€ dnevno, plaćanje na recepciji.

Wi-Fi internet je uključen u cenu, internet je aktivan u letnjem periodu od 01.06 – 30.09.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Klima se doplaćuje 5€ dnevno,plaćanje na recepciji.. Usled nestabilne situacije u Grčkoj sa električnom energijom, vlasicni smeštaja zadržavaju pravo da promene cenu korišćenja klima uređaja.

GPS koordinate ovog objekta su: 40.06238000, 22.56558600.Vila Antonio cene 2023

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE